,

Kruus metsloomadega

10.00

+postitamine

Availability: 3 laos

Osta Saaremaa loomaaia unikaalne ja praktiline keraamiline kruus – täiuslik suveniir Saaremaa loomaaia külastusest ning suurepärane kingitus loomasõpradele ja loodushuvilistele. See eksklusiivne kruus on valmistatud kõrgekvaliteedilisest keraamikast, pakkudes vastupidavust ja mugavust igapäevaseks kasutamiseks. Kruus on ideaalne kohvi, tee ja teiste kuumade jookide nautimiseks ning on masinpestav ja mikrolaineahjus kasutatav, tagades lihtsa hoolduse ja pika eluea.

Selle kruusi disain on inspireeritud Saaremaa loomaaia mitmekesisest loomastikust, tuues esile erilisi ja armsaid loomi, kes on külastajate lemmikud. Iga lonks sellest kruusist tuletab meelde meeldejäävat päeva Saaremaa loomaaias.  Kruusi kunstiline kujundus muudab selle ideaalseks suveniiriks, mis kaunistab iga kodu või kontorit.

Saaremaa loomaaia keraamiline kruus sobib suurepäraselt kingituseks sünnipäevaks, jõuludeks või lihtsalt armsaks meelespidamiseks sõpradele ja pereliikmetele. Seda on lihtne kombineerida teiste loomaaia toodetega, näiteks t-särkide või muu suveniiriga, luues tervikliku ja meeldejääva kingipaki. Valides selle kruusi, toetad Saaremaa loomaaia tegevust ja kohaliku looduspärandi hoidmist, aidates kaasa loomade heaolule ja looduskaitsele.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kruus metsloomadega”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
Kruus metsloomadega
10.00

Availability: 3 laos